Recenze Sportlab Vyškov

SPORTLAB Vyškov
5.0
Na základě 13 recenzí
powered by Google
Petr HejlekPetr Hejlek
17:56 10 Aug 24
Několika zátěžovými testy jsem si za život již prošel, a tak jsem měl celkem jasnou představu, co mě čeká. SPORTLAB Vyškov i Karolína mi však připravily dokonalé překvapení! Profesionalitou, přátelským a individuálním přístupem, příjemným prostředím… A tak o místě mých budoucích zátěžáků bylo rozhodnuto ještě dříve, než skončil ten první 🙂 Stejně bezkonkurenční jako Karolínin přístup jsou i podrobné výstupy z testů a jejich interpretace. Věřím, že většině sportovců přijde vhod i možnost zvolit si, jestli chtějí zátěžový test absolvovat na kole nebo běžeckém páse. Osobně jsem absolvoval Kompletní zátěžový test na běžeckém páse a Analýzu složení těla na přístroji InBody. Detailnost výstupů, které jsou mi přímo psané na míru a zaměřené na mou individualitu, je fantastická a z následné konzultace a tréninkových doporučení těžím už několik týdnů. Nezbývá než pomalu začít plánovat další zátěžák a vyhodnotit si dosažené pokroky. Jestli existuje nějaké zařízení, které mohu opravdu s klidným svědomím doporučit, pak je to SPORTLAB Vyškov!
Martin HolečekMartin Holeček
03:49 31 May 24
Ve sportlab jsem byl na měření InBody 270 a nemůžu nic než chválit. Ochotný a profesionální přístup, hezké čisté prostory, výsledky měření byli během chvilky a Karolína je se mnou celé prošla abych věděl souvislosti a mohl tak přizpůsobit svůj trénink a stravu. Rozhodně doporučuji!
Čáp VladimirČáp Vladimir
19:51 20 Mar 24
Absolvoval jsem nespočet zátěžových testů a tento ve SPORTLABu Vyškov svou profesionalitou patří u nás bezkonkurenčně mezi TOP sportovní laborky. Osobně jsem uvítal možnost si zvolit způsob provedení testu (já vybral běžecký pás) což bylo fajn. Nechyběla odborná diagnostika InBody, kvanta získaných dat, které máte okamžitě k dispozici a v neposlední řadě přátelský a individuální přístup. Co je ale pro sportovce (profi nebo amatéra) nejdůležitější, že Vám Karolína detailně a srozumitelně vysvětlí, jak s výstupními daty pracovat, porozumět a jak na základě získaných výsledků snadno nastavit způsob tréninku ke zlepšení svých sportovních výkonů a aktivit.Děkuji Karolíně a Mírovi za jejich profesionalitu.SPORTLAB mohu jen a jen doporučit, budete stopro spokojeni !
Ondřej NohelOndřej Nohel
13:24 11 Feb 24
Můžu jen doporučit. Absolvoval jsem kompletní zátěžový test, kdy výsledkem byla spousta dat s výbornou interpretací a doporučeními. Oceňuji především přístup a srozumitelnost výstupů.
Filip AndackyFilip Andacky
16:25 02 Dec 23
Profesionální přístup.
Vít IdesVít Ides
12:25 01 Dec 23
Stanislav KusýStanislav Kusý
12:23 01 Dec 23
Jakub GottvaldJakub Gottvald
15:08 28 Nov 23
Martin SvobodaMartin Svoboda
17:49 05 Nov 23
Moderní a nově zařízené zátěžové centrum. Profesionální přístup. Možnost testování na běžeckém páse, cyklotrenažeru nebo na vlastním kole. Můžete si také změřit složení těla pomocí inbody.
Tereza MazlováTereza Mazlová
12:13 03 Nov 23
Prijemne prostředí a profesionální přístup. Byla jsem na zátěžovém testu a byla jsem maximálně spokojená. Je možnost absolvovat test na kole nebo na behatku, podle toho co vám vyhovuje. Určitě doporučuji.
Kryštof ČalaKryštof Čala
20:05 16 Oct 23
Zjistil jsem všechno co jsem potřeboval. Hodně naměřených dat, dobrá domluva a kvalitní výklad a vysvětlení jak s naměřenými daty naložit. Uvítal jsem možnost si vybrat testování na kole nebo běžeckém pásu. + měření Inbody.
Katerina SKaterina S
14:54 16 Oct 23
Moc hezké prostředí. Chtěla jsem měření InBody a nerada čekám - hned po víkendu jsem mohla přijít, všechno proběhlo rychle a bez problému; Karolína mi vysvětlila všechna data a nejlepší byl ten pozitivní přístup. :o) Děkuji.
js_loader