Diagnostika běhu

Pro všechny vášnivé běžce, ať už amatéry či profesionály, je důležité porozumět svému tělu a jeho reakcím při běhu. Naše centrum nabízí diagnostiku běhu, která vám poskytne detailní pohled na váš běžecký styl a potenciální oblasti ke zlepšení.

Proč podstoupit diagnostiku běhu?

Prevence svalových dysbalancí

Identifikací a nápravou svalových dysbalancí můžete předcházet potenciálním zraněním.

Zlepšení techniky běhu

Optimalizací vaší techniky můžete běhat rychleji a efektivněji s menším rizikem zranění.

Zvýšení efektivity

Správnou technikou a pochopením vašeho těla můžete dosáhnout lepších výsledků v kratším čase.

Snížení ortopedického zatížení

Správným běžeckým stylem a obuví můžete snížit zátěž na klouby a kosti, což vede k dlouhodobému zdraví a pohodlí.

Průběh

Asi nikoho nepřekvapí, že samotná diagnostika běhu probíhá na běhátku neboli běžeckém trenažéru. Nejdříve vás necháme se rozběhnout v pomalém tempu a poté postupně zvýšíme rychlost až na závodní tempo. Pořídíme několik videí z různých úhlů a v různých rychlostech. Tato videa následně zpomalíme a projdeme s vámi váš běh doslova ,,krok po kroku” a  upozorníme vás na nedostatky v technice běhu.

Cílem naší diagnostiky běhu je předejít svalovým dysbalancím, zlepšit techniku běhu, zvýšit efektivitu a snížit ortopedické zatížení. Každý běžec je jedinečný, a proto je důležité mít personalizovaný přístup k tréninku a regeneraci. Naše diagnostika běhu je ideálním nástrojem pro všechny, kteří chtějí pochopit své tělo a dosáhnout svého maximálního potenciálu v běhu.

Doporučení

Ceník Sportlab Vyškov

Diagnostika běhu

Cena za osobu
500 Kč

Datum a čas rezervace Vám potvrdíme telefonicky nebo emailem do 24 hodiny po Vašem odeslání přes rezervační systém Reservanto. Vyčkejte prosím na potvrzení z naší strany. Budeme Vás kontaktovat. Děkujeme.