Běžecké tréninkové plány

V našem sportovním zátěžovém centru se specializujeme na vytváření tréninkových plánů pro běžce všech úrovní. Ať už jste začátečník teprve objevující radosti běhání, kondiční běžec střední úrovně nebo zkušený běžec s ambicemi na maratonské vzdálenosti, máme pro vás ideální plán. Každý náš tréninkový plán vzniká po důkladné konzultaci s běžcem, během které rozebíráme jeho cíle a představy. Na základě této diskuze pak sestavujeme program na 4 týdny s konkrétními intervaly, typy cvičení a délkami tras tak, aby co nejlépe vyhovoval jednotlivému běžci.

Průběh

Jak již bylo zmíněno výše, tréninkový plán sestavujeme každému běžci na míru, tak aby naplnil jeho očekávání, posunul ho blíže k cíli nebo připravil na závod. Tréninkový plán zasíláme vždy na následující týden dopředu dle domluvy na email nebo telefon. Velmi důležitá je pro nás zpětná vazba od našich svěřenců. Proto využíváme sdílených dokumentů – tréninkových plánů, kam po každém uplynulém tréninku vypíše svěřenec své pocity a dojmy z tréninku. Právě tato zpětná vazba hraje důležitou roli pro navržení vhodného tréninku a bez zpětné vazby nebo zatajování důležitých informací (vynechání tréninku/nemoc/závody…) by se mohlo stát, že se budeme k vašim cílům dopracovávat zbytečně dlouho. Na konci 4. týdne neboli mezocyklu se nejlépe osobně setkáme a rozebereme uplynulé 4. týdny. Následně můžeme zahájit další tréninkové 4. týdny/mezocyklus.

Doporučení

Ceník Sportlab Vyškov

Běžecký tréninkový plán

Individuálně

Datum a čas rezervace Vám potvrdíme telefonicky nebo emailem do 24 hodiny po Vašem odeslání přes rezervační systém Reservanto. Vyčkejte prosím na potvrzení z naší strany. Budeme Vás kontaktovat. Děkujeme.